ramadan activiteitenboekje

Activiteitenboekje met een ramadan-thema

Het is altijd goed om je kinderen te stimuleren op het gebied van religie. Dat kan op allerlei manieren zoals via het volgen van lessen en het memoriseren van de Koran. Het kan echter ook perfect op een manier die meer toegankelijk is: spelenderwijs. Door middel van puzzels, kleurplaten en korte verhaaltjes bijvoorbeeld. Dit activiteitenboekje voor de maand ramadan is een leuk voorbeeld hierin.

Het boek dat je hieronder kan inzien en/of downloaden is niet vervaardigd door KleineMoslims.nl. We vonden het echter een leuk principe en wilden het jullie niet onthouden. We hebben geen bron gevonden van dit boekje. Mocht je echter weten door welk platform dit is gemaakt? Laat het weten zodat we een verwijzing kunnen opnemen in dit artikel!

Download het activiteitenboekje

Ramadan doe boekje 2