boek met ramadan activiteiten

Ramadan activiteiten boek 1

Het is altijd goed om je kinderen te stimuleren met activiteiten op het gebied van religie. Dat kan op allerlei manieren zoals via het volgen van lessen en het memoriseren van de Koran. Het kan echter ook perfect op een manier die meer toegankelijk is: spelenderwijs. Door middel van puzzels, kleurplaten en korte verhaaltjes bijvoorbeeld. Dit activiteitenboek voor de maand ramadan is een leuk voorbeeld hierin.

Het activiteitenboek dat je hieronder kan inzien en/of downloaden is niet vervaardigd door KleineMoslims.nl. We vonden het echter een leuk principe en wilden het jullie niet onthouden. We raden je aan om dit boek te printen, al dan niet in diens geheel. Sommige dingen kunnen natuurlijk ook worden doorgevoerd in een slimme pdf die je vervolgens kan bewerken. Handig voor als je geen printer hebt! Geniet van alle leuke dingen die erin staan en download het hieronder!

Download dit boek vol activiteiten

Ramadan doe boekje