Cursus islamitisch opvoeden

Wil jij je kind islamitisch opvoeden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Weet je wel wat je jouw kind wil vertellen, maar heb je geen idee wat de juiste leeftijd en volgorde is? Je bent niet de enige. Ontzettend veel moslimouders willen graag, maar hebben geen idee waar en hoe ze moeten starten. Zonder het hebben van een goed plan, schommelt hun opvoeding van de ene naar de andere kant. Uit een flitspeiling van Kleine Moslims bleek zelfs dat meer dan 90% van de moslimouders die deelnam behoefte heeft aan meer handvatten om hun kind de 5 zuilen te leren.

Wil jij meer overzicht, meer rust en een duidelijk betere aanpak in de opvoeding van je kind? Dan is deze cursus perfect voor jou! In een stoomcursus van 8 modules leer ik jou wat je nodig hebt om je kind stabiel op te voeden. Je legt in deze cursus een stevige basis van zowel de theorie als praktijk van islamitisch opvoeden. Geen onnodige twijfels meer of je iets al wel of niet moet doen, maar duidelijkheid en rust.

Jij gaat leren

  • de basis te leggen voor het islamitisch opvoeden van je kind
  • welke opvoedfasen er zijn en welke aanpak daarin centraal staat
  • welke rol je hebt als ouder in de opvoeding
  • hoe je met meer gemak je kind kan opvoeden
  • hoe je jouw kind kan connecten met de 5 zuilen van de islam
  • hoe je jouw kind kan motiveren die 5 zuilen te praktiseren

Alsof dat nog niet genoeg is zijn er tijdens de cursus 2 live-sessies met de mogelijkheid vragen te stellen. Je bent (doordat de cursus besloten is) in staat andere cursisten te leren kennen en onderling ervaringen uit te wisselen. Ook bevat de cursus opdrachten om elke week een beetje te groeien. Met deze cursus til je jouw opvoed-skills naar het volgende niveau.

Jouw investering

De cursus heeft een prijs van € 89.99.

Praktische info

De cursus start in week 5 juli en duurt vanaf dat moment 8 weken. Daarna blijft de cursus nog 3 weken beschikbaar om deze af te ronden. De modules zijn opgenomen videomateriaal wat je kan kijken op welk moment jou het beste uitkomt, superflexibel dus! Je kaartje koop je via https://www.kleinemoslims.nl/product/instacursus-islamitisch-opvoeden/